wolwinkelmona

Stone Washed Yellow Jasper XL

Stone Washed Yellow Jasper XL
3.30
InStock
Aantal
Scheepjes Stone Washed Yellow Jasper XL is een prachtige katoenen draad met een acryl toevoeging. Scheepjes Stone Washed XL garen heeft een unieke kleur, mooi gemêleerd en geeft een robuust en stoer uiterlijk. Leuk om je amigurimi een apart accent te geven of maak er een heerlijke omslagdoek van.

Specificatie Scheepjes Stone Washed Yellow Jasper XL;

-kleur Yellow Jasper XL
-70% katoen met 30% acryl.
-1 bol weegt 50 gram, 75m
-wasbaar op 40 graden
-aanbevolen naalddikte 5mm

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

- Ledikant deken
Hallo.

Ik vroeg me af hoeveel bolletjes wol ik nodig zou hebben als ik een deken wil breien van ong 1.00 x 1.50Meter
Het gaat om het XL garen, zou eveltueel nog dikker mogen
Als dit mogelijk is

En zou ik ook eventueel een andere kleur wol bij u kunnen bestellen dan wat er op de site staat?

Hoop op een reactie

Alvast bedankt

Groeten Marijke