wolwinkelmona

SMC Catania Claret (192)

SMC Catania Claret (192)
SMC Catania Claret (192)
€ 2.10 nu € 1.85
Aantal
WolwinkelMona gaat voor hoge kwaliteit wat allround gebruikt kan worden, dit is de Schachenmayr Catania Claret.  Het katoen is behandeld met meerdere technieken wat de garen verschillende texturen geeft. De Catania heeft tevens een brede rang in kleuren, deze zijn mooi,helder en hebben een prachtige glans.

De Catania is een stevige draad die zeer prettig haakt en bijna niet splijt, daardoor is de Catania veelzijdig te gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van Amigurumi's, Granny Squares of voor kleding. De katoengaren kunnen gewassen worden in de wasmachine op 40 graden.


De aanbevolen naalddikte is 2,5mm tot 3,5mm, dit is afhankelijk hoe strak of los u haakt en voor welk haakproject u het gebruikt. Voor de Amigurumi's adviseren wij een haaknaald van 2,5mm om een mooie dichte structuur te krijgen zodat de vullig niet uit de Amigurumi kan komen. Voor het haken van Granny Squares en kleding kunt u een iets dikkere haaknaald zoals haaknaald 3,5mm gebruiken om de haakcreatie wat soepeler te maken.

 

Specificatie SMC Catania Claret;


-kleur 192
-100% Katoen
-1 bol is 50 gram, 125 meter
-Wasbaar op 40 graden
-Aanbevolen haak-/ breinaald dikte: 2,5/3,5 mm
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie


 
                          
Copyright Shopsforyou@2012-2016
webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop